Balmazújvárosi gyereknap

Balmazújvárosi gyereknap

UPDATE 2023.05.03.: mai napon végre elfogadásra került a város költségvetése, így a gyermeknapi rendezvényre meglesz a szükséges összeg.
Polgármester úrral történt egyeztetés alapján, az itt május 15-ig összegyűlt pénz a gyermeknapon valamilyen extra meglepetésre lesz fordítva.

A támogató vásárlásokból itt befolyt összeg: 33 000 Ft

Ez az összeg átutalásra került az Önkormányzat számlájára.

Az el nem fogadott városi költségvetés a városi gyermeknap megrendezését is ellehetetleníti – hiszen a szervezési költségek kifizetése nem történhet meg a költségvetés elfogadása nélkül.
Hiába lett betervezve ez a költség, hiába lenne is meg a rávaló – a költségvetés elfogadása nélkül ez a rendezvény is meghiúsulna.

Hogy a gyerekek ne essenek el a gyermeknapi rendezvényektől, Hegedüs Péter polgármester úr gyűjtést kezdeményezett, hogy legyen miből finanszírozni ezt a városi gyermekrendezvényt.

Én a magam részéről szeretnék hozzájárulni a gyűjtéshez az alábbiakkal:

Május 15-ig, általad választott összeggel támogathatod a városi gyermeknap megrendezését, egy letölthető, gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt szórakoztató időtöltést kínáló, kinyomtatható színezőgyűjtemény megvásárlásával.
/Ebben a formában a támogatásodért rögtön kapsz is egy “köszönő ajándékot”, amivel a gyerekeket is lekötheted néhány órára, és egyúttal magadnak is csinálhatsz egy kis “énidőt” 🙂 /

A gyűjteménynek nincs kötött ára, te választhatod ki a megadott összegek közül, mennyit fizetsz érte, azaz mennyivel támogatod a városi gyereknapot.

A május 15-ig történő színező vásárlások összegét egyben át fogom utalni az önkormányzat gyűjtőszámlájára.

A rendelésnél megjegyzésbe írd be: GYERMEKNAP

A vásárlásod után emailben számlát is kapsz (de csak magánszemély nevére tudok számlát kiállítani, mivel KATA-s vállalkozó vagyok). A számla 48 órán belül érkezik meg a vásárláskor megadott email címedre.

Ha 48 óra elteltével véletlenül nem találod a számlát a levelező fiókodban, nézd meg a spam mappában is. Ha ott sem találod (néha előfordul, hogy eltűnik egy levél), kérlek, írj nekem, és a számlázóból letöltve újra küldöm.

Az alábbi gombra kattintva megnyílik a színező gyűjtemény oldala, ahol banki utalással tudod támogatni a rendezvényt.

 

A GYŰJTÉS LEZÁRULT, KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A TÁMOGATÓ VÁSÁRLÁST!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*